Var litt eksperimentell med lunsjen en dag og hadde med rester av denne paien som matpakke. Det vakte jo bestyrtelse rundt lunsjbordet og oppskrift ble krevd. Her er den:

2 squash (ca 500 g)
2 gule løk
2 hvitløksfedd
2 ts olivenolje
1 boks knuste tomater
2 ts timian
5 egg
1 dl revet ost
1 ts salt
1 kryddermål svart pepper

Skyll squashen og skjær den i skiver. Legg den i kokende, saltet vann i 2-3 minutter. Hell av vannet og la squashen renne godt av.
Skrell og hakk løken og hvitløken, fres hakket i olje. Bland løk, hvitløk, tomater, timian, egg og ost. Krydre med salt & pepper.
Fordel squashskivene i en smurt ildfast form, spar noen skiver. Hell over tomatblandingen og legg resten av squashskivene over. Stekes midt i ovnen på 200 grader i ca 50 min.

 

Advertisements