Denne er en schlager! Lager den i kveld for lesesirkelen i morra, og tenkte jeg skulle prøve meg på litt kokelerings-blogging, og da hører jo bilde med!

kyllingsuppeDette blir en stor posjon, men suppa smaker så godt at det gjerne kan bli igjen litt til dagen etter 😉

2 løk
3 hvitløksbåter
Skæres i smått og freses i 2 ss margarin

3 gulerøtter
3 strenger stangselleri
1 stor grønn paprika
3 epler
Alt skjæres i småbiter og has i stekepanna. La det småsurre til det er mørt.

Ha alt over i en gryte sammen med:
2 store ss hvetemel
1 ss karri
1/4 ts kanel
1/4 ts ingefær
litt chilipepper
4 kylling/hønse buljong terninger
1 1/2 liter vann
Kok opp

Skær 6 kyllingfileter i små terninger og stek dem i litt margarin. Ha dette i gryta. Litt før servering, ha i 2 bokser Creme Fraiche som røres godt i.

Det passer veldig godt å servere suppa med hvitløksbrød.

Advertisements