Kom over denne spennende oppskrifta på en blogg for lenge siden, og har hatt skikkelig lyst til å prøve meg på den. I dag passa det bra. Dag to hjemme med forkjølelse, men formen er såpass mye bedre at snavle-lysta er kommet tilbake 😉

Dette blir ca 30 oliven-osteboller:

Deig:
1 eggehvite
100 gr rev ost
100 gr smør
2 dl hvetemel
en liten klype oregano

Bland sammen ingrediensene i deigen, rull det til en pølse og legg det kaldt en stund. Deigen blir ganske klissete, den er enklere å jobbe med når den er kald.

Hell laken av et lite glass oliven, jeg brukte de som er fylt med paprika. Tørk av dem med litt kjøkkenpapir, våte oliven blir bare kliss når de skal pakkes inn i deigen…

Sjær skiver av deigpølsa og pakk hver oliven inn i deig. Kan enten rulle dem til kuler eller lage lekre små halvmånefomer av dem, la inspirasjonen råde!

Stekes på 200 grader i ca 15 minutter. NYDELIG og perfekt følge til et glass rødvin!

015