Har hørt om hvit pizza flere ganger, og fant ut at NÅ måtte jeg også prøve dette.

Deig:
3 dl hvetemel
1 dl grov sammalt hvete
1/2 pose tørrgjær (ca)
litt salt
en dæsj olje
1 1/2 dl vann

Nok til en langpanne tynn pizzadeig. Jeg forstekte den ikke, men neste gang tror jeg den skal få seg noen minutter i ovnen før fyllet kommer på. Stekes på 180 grader i ca 15 min.

Jeg delte pizzaen i to. En del med creme freche, purre, cherrytomat og kylling med fajitaskrydder. Et fint dryss med parmesan over, og godt med pepper.  På den andre delen ble creme frechen blandet ca halvt om halvt med pesto, og toppet med purre, rød paprika, oliven og brie + selvfølgelig:  rikelig med pepper!
Vet ikke hvilken del jeg likte best, det ble kjempegode begge halvdelene :-)- og det er lite igjen….

Advertisements