Det var nok det nydelige omslaget på denne boka som først vekket min nysgjerrighet, selv om jeg jo vet av erfaring at en ikke skal dømme boka etter omslaget 😉

Dette er urban fantasy i følge baksideteksten, og det er jo noe magisk ved boka. London mistet en del av nattehimmelen for en del år siden, og etter det har det vært en mørk himmel over London. Etter et par år kom en liten del tilbake, men fortsatt er mye av himmelen over byen stjerneløs.
David er en rotløs gutt, han rømte til London for å komme unna en kaotisk hjemmesituasjon men har heldigvis fått husrom og  jobb hos den eksentriske Miss Trodwood i hennes bokhandel. Han beveger seg ofte på byens tak når han skal levere bøker for henne. En kveld kommer han over en jente på et av takene. Hun er forvirret, vidunderlig og vakker. Hun heter Heaven, og påstår at to menn har stjålet hjertet hennes. David tror hun er gal, men kjenner faktisk ingen hjerteslag. Han bestemmer seg for å hjelpe henne, og sammen prøver de å finne ut hvem som vil ha hjertet hennes og fortsatt jakter på henne, og ikke minst hvorfor hun ikke er død.
En ny vri på en spennende kjærlighetshistorie, jeg likte denne boka!

Reklamer